Yibblo VOIP telefonie

Business Telefonie voor ondernemers die bereikbaar willen zijn. Een professioneel Cloud platform met onbeperkte mogelijkheden. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kunt u hem na een halve dag training zelf inrichten en beheren.

Yibblo VOIP telefonie is een professioneel telefonie platform. Hiermee komt een eind aan de traditionele telefoonlijnen en telefooncentrales. Met ons platform kunt u aanzienlijke stappen maken door het gebruik van geavanceerde functionaliteiten. Deze functionaliteiten dragen bij aan een hogere productiviteit en het verbetert de communicatie met uw relaties.

Door een ready integratie met bijvoorbeeld uw CRM, ERP, ticketing, reporting systeem heeft u direct de gegevens van de beller. Geavanceerde functies maken het mogelijk om op basis van de in uw systeem geregistreerde gegevens keuzes te maken in de Call flow zodat uw gesprekken snel bij de juiste persoon komt. Yibblo VOIP telefonie komt met de Phone Compagnon service en de light versie van de Web meeting dienst. Hiermee kunt u virtuele faciliteren voor een betere samenwerking met uw business partners, collega's en flexwerkers.