Mobiele telefonie

De mobiele telefoon is meer dan alleen een telefoon. De meeste zakelijke toepassingen kunnen op een mobiele telefoon of tablet worden gebruikt. Maar ook het inloggen op diverse websites en- of applicaties vereist een telefoon voor het ontvangen van sms-berichten of push-berichten.  

Met Yibblo mobiel ben je overal bereikbaar. Met verscheidene bundels al vanaf 10 euro per maand hoef je geen gesprek meer te missen. Voor iedere ondernemer is er een combinatie te maken die perfect is voor jou onderneming. Of je nu 1 of 100 nummers nodig hebt. Alle Yibblo abonnementen zijn schaalbaar en per maand bij te stellen indien nodig. Door een persoonlijke accountmanager wordt ook periodiek je verbruik getoetst om te controleren of je bundels nog steeds toereikend zijn of dat ze moeten worden bijgesteld zodat je niet voor een verrassingen komt te staan.

Speciaal voor de transport hebben we de Yibblo M2M kaarten die voor de perfecte communicatie zorgt voor uw systemen. Of het nu om pinapparaten gaat, transponders, alarmsystemen en of een datakaart voor je tablet.

Voor uw medewerkers hebben we ook goepsbundels zodat je altijd voldoende data hebt wanneer de een wat meer verbruikt dan de ander. En voor uw buitendienst medewerkers hebben we een mobiele integratie waardoor zij ook buiten de deur op hun vaste (doorkies)nummer zijn te bereiken of met het nummer van kantoor kunnen uitbellen. 

Wij helpen jou met het samenstellen van een passende oplossing.