YDMC Yibblo Device Management & Control

Veilig en beheerbaar op afstand werken.

Nu uw medewerkers thuis werken en daarbij de vrijheid hebben om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken is er een nieuwe situatie ontstaan.  Hoe zorgt u er in deze 'Nieuwe Werkelijkheid' voor dat alle informatie op de devices wel binnen de veilige muren van uw onderneming blijft?

Natuurlijk welke optie u uw medewerkers ook biedt, uw onderneming dient altijd te voldoen aan de data- en privacywetgeving van de AVG zoals deze binnen de gehele EU van toepassing is .Uw onderneming dient te  voorkomen dat (cruciale) informatie over uw relaties, uw medewerkers en uw onderneming op straat komt te liggen, waarmee de reputatie en het vertrouwen op ernstige wijze geschaad zou kunnen worden.

YDMC, Yibblo Device Management & Control, maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om alle telefoons, tablets en computers te beveiligen zonder uw medewerkers te beperken in het gebruik, het type device of besturingssysteem. Met één oplossing zijn alle devices, applicaties en content beveiligd en volledig in 'control'.

Hoe werkt YDMC in het kort:

  • Belangrijke documenten worden met YDMC veilig en versleuteld verstuurd.  

  • U kunt zelf bepalen welke apps en websites uw medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken.

  • Bij diefstal of verlies heeft u bovendien de mogelijkheid om de telefoon of tablet op afstand te vergrendelen of (gedeeltelijk) te wissen. 

  • Voor nieuwe medewerkers/gebruikers maakt u snel een nieuw device gebruiksklaar en zelfs op afstand regelt u eenvoudig nieuwe werkplekken in. 

Gevoelige bedrijfsinformatie kan bijvoorbeeld alleen toegankelijk zijn voor devices die zijn geregistreerd in de 'beheerportal'.  Al uw bestaande systemen en apps kunnen direct integreren.

Met YDMC kunt u daarnaast veilig en eenvoudig content ‘’pushen’’ naar alle of geselecteerde groepen werknemers, dit vereenvoudigd de administratieve handelingen, wanneer u uw medewerkers wilt informeren over belangrijke zaken of hen een handleiding wilt sturen.WhatsApp past haar algemene voorwaarden nu nog niet aan